Στην Ελάτεια οι έφεδροι αξιωματικοί Λάρισας


Tags |

Την Τοπική Κοινότητα Ελάτειας επισκέφθηκε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών  Ν.Λάρισας όπου προγραμματίστηκε  ημερήσια εκδρομή .
Τους εφέδρους αξιωματικούς στην Ελάτεια  υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος.
Τα μέλη του συνδέσμου παρακολουθήσανε την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό  Ζωοδόχου Πηγής στην Ελάτεια  απο τον Αρχιμανδρίτη του χωριού πατέρα Πορφύριο. Στην συνέχεια επισκέφθηκαν το «Μουσείο Θεσσαλικής Ζωής» του κ. Κώστα Συρμακέζη. Τα μέλη του Συνδέσμου Έφεδρων Αξιωματικών Ν.Λάρισας ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου απο τον Κο Συρμακέζη και την σύζυγο του Δέσποινα Συρμακέζη.

Ακολοθησε γεύμα όπου ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λάρισας κ.Απόστολος Βερέμης ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Τεμπών και έφεδρο αξιωματικό κ. Κώστα Κολλάτο για την φιλοξενία και την στήριξη του στον σύνδεσμο .

Στα πλαίσια της επίσκεψης ο κ.Κολλάτος παρέδωσε αναμνηστική γυάλινη πλακέτα με χαραγμένο τον χάρτη του Δήμου Τεμπών για να κοσμεί τα γραφεία του συνδέσμου. Επίσης κάθε μέλος του συνδέσμου παρέλαβε απο τον Δήμαρχο και απο ενα γούρι για το νέο έτος 2019 ενώ μοιράστηκε και το βιβλίο «Η Ελατεια Λαρισας» του εκπαιδευτικού Βαςίλειου Γιακοβή.
Στην συνάντηση  εκτός του Δημάρχου παραβρέθηκε και ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας κ.Αντώνης Γκανάτσιος έφεδρος αξιωματικός.