Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο Δήμο Κιλελέρ


Tags |

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας,  με τη φετινή συμμετοχή και του νεοσύστατου τμήματος  της Παιδικής Χορωδίας,  παραρτήματος  Πλατυκάμπου.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος με αναφορά στο ποιοτικό, εκπαιδευτικό & καλλιτεχνικό έργο που επιτελείται στη σχολή από τον διευθυντή  κ. Γιώργο Κουλιόπουλο και όλους τους καθηγητές της και απ’ αυτούς που συμμετείχαν στα Μουσικά Σύνολα αλλά και απ’ αυτούς που δεν συμμετείχαν όμως βοήθησαν ουσιαστικά και πρακτικά προετοιμάζοντας  τους μαθητές  για την εμφάνισή τους. Προς επιβεβαίωση δε των λεγόμενων του ο δήμαρχος, απένειμε δημόσια και επίσημα τους τίτλους  σπουδών που απέκτησαν  ύστερα  από επιτυχείς εξετάσεις οι παρακάτω σπουδαστές τον Ιούνιο του 2018:  Ζαπίτη Δέσποινα πτυχίο πιάνου,  Παυλοπούλου Βασιλική, Τούσιας Αλέξανδρος, Τσιλούλη Ειρήνη &Τσιρούλη Καλλιόπη πτυχίο αρμονίας.

Ακολούθησε το μουσικό πρόγραμμα και την εκδήλωση έκλεισε ο πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Κ.& της Σχολής αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Αχιλλέας Χατζούλης, συμφωνώντας με τον προλαλήσαντα  δήμαρχο και ευχόμενος σε όλους “Χρόνια Πολλά”.

Στους καθηγητές που συμμετείχαν και αναφέρονται στο πρόγραμμα προστίθενται και οι: Νάντια Μιχαλούλη, Δημήτρης Νίκου πιάνο,  Βαγγέλης  Ντούφας κρουστά,  &  Ρούλα Ξεσφιγκούλη αρμόνιο-τραγούδι, που προετοίμασαν τα παιδιά.

Την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία παρακολούθησαν  οι αντιδήμαρχοι Κιλελέρ κ.κ. Σπύρος Καλέτσιος και Αντώνης Ρετζιάς, η πρόεδρος και ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας  κα Βασιλική Πιλάτου και κ. Γιώργος Ψαρούλης, ο εκπρόσωπος τύπου του Δήμου Κιλελέρ κ. Στέλιος Καραφέριας, ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας κ.ΓιάννηςΓκουτζίδης, πρόεδροι και μέλη διοικήσεων Οργανισμών και Συλλόγων του Δήμου Κιλελέρ κ.α.