- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Μια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για την Κένυα

«Μια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για την Κένυα» την οποία διοργανώνει η Ομάδα Εξωτερικής Αποστολής Φοιτητών/τριών Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και το Δήμο Λαρισαίων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00

στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την παρουσίαση της ομάδας και των δράσεών της. Θα γνωρίσουμε μαζί το σύστημα υγείας της Κένυας και θα μοιραστούμε επιδημιολογικά δεδομένα από τη δράση μας στην περιοχή.
Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με συμμετοχή από την τάξη Κλασικού & Σύγχρονου τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, υπό την διεύθυνση της Μαρίας Ρουκά και τη συνοδεία της Ελένης Παππά (πιάνο) και παιδική χωρωδία από Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου υπό τη διεύθυνση Δήμητρας Γκορίλα.
Παράλληλα, στο φουαγιέ του Ιδρύματος θα πραγματοποιείται έκθεση φωτογραφίας από το αρχείο της αποστολής και φιλανθρωπικό bazaar με παιδικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.

Η Ομάδα Εξωτερικής Αποστολής συστάθηκε και δραστηριοποιείται από το 2017 υπό την επιστημονική καθοδήγηση των Καθηγητών του Τμήματος Ιατρικής. Στα πλαίσια των δράσεών μας προγραμματίζεται ταξίδι το ερχόμενο καλοκαίρι στην πρωτεύουσα της Κένυας, το Ναϊρόμπι, με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους των τριγύρω επαρχιών. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις δράσεις της ομάδας θα διατεθούν για την ενίσχυση της Ιατρικής Aποστολής.

Σας περιμένουμε και φέτος με ανυπομονησία να αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας και να ενισχύσετε το έργο της ομάδας με το δικό σας μοναδικό τρόπο. Η παρουσία σας θα δώσει στην ομάδα ώθηση για συνέχιση του σκοπού για τον οποίο πρωτοσυστάθηκε, την ανιδιοτελή προσφορά στο συνάνθρωπο.