- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

ΣΘΕΒ: Μην πουλάτε! Κάντε τους άλλους να αγοράσουν

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει εργαστηριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00-21:00 με θέμα: «Μην πουλάτε! Κάντε τους άλλους να αγοράσουν», στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις τεχνικές πωλήσεων και με τις σύγχρονες μεθόδους ανάπτυξης πωλήσεων. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου αυτού δίνει έμφαση στην επίλυση προβλημάτων και σε συγκεκριμένες τεχνικές και συμπεριφορές, με τις οποίες ο πωλητής μπορεί να χειριστεί πιο αποτελεσματικά τη διαδικασία πώλησης.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική επιμόρφωση μέσω ανάλυσης και επεξεργασίας περιπτώσεων, ερωτηματολογίων, προσομοιώσεων και video για την καλύτερη και άμεση εκμάθηση των τεχνικών πωλήσεων.

Απευθύνεται σε όλα τα στελέχη, τους εργαζόμενους και τους προϊσταμένους τμημάτων που επιθυμούν να αναπτύξουν τις προσωπικές τους ικανότητες πάνω στις πωλήσεις.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Γιάννης Τζαβλόπουλος, εισηγητής σε Πανεπιστήμια, Κολέγια, σεμινάρια επιχειρήσεων, συνέδρια και ομιλητής στο TEDx. Σύμβουλος επιχειρήσεων, ενώ έχει διατελέσει διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες. Από το 2015 είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2018. Ο Σύνδεσμος μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης στον Ο.Α.Ε.Δ. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: 10 Δεκεμβρίου 2018.

Πληροφορίες στα γραφεία του ΣΘΕΒ