Τρία νέα έργα ύψους 2,7 εκατ. ευρώ για την Π.Ε Λάρισας


Tags |

Εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 2.660.000 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επεσήμανε τα εξής: «Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τους Δήμους, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους πολίτες του νομού Λάρισας.  Στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους της υπαίθρου δίνοντας λύσεις σε ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας τους.

Τα έργα αυτά πέραν της χρησιμότητάς τους στηρίζουν θέσεις εργασίας και δημιουργούν μόχλευση στην τοπική οικονομία. Συνεχίζουμε καθημερινά γιατί τα έργα είναι εκείνα που λένε την αλήθεια».
Αναλυτικότερα τα έργα έχουν ως εξής:
-Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΥ ΚΑΡΥΤΣΑ-ΣΠΗΛΙΑ (Δ. ΑΓΙΑΣ)-ΟΡΙΑ Δ. ΤΕΜΠΩΝ», προϋπολογισμού 860.000,00 €

-Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ Νο29 ΚΡΑΝΩΝΑΣ-ΜΕΧΡΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ Νο28 ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΛΑΡΙΣΑ», προϋπολογισμού 300.000,00 €

– Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ) ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ-ΣΠΗΛΙΑ-ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ-ΟΡΕΙΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ (ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ) ΕΤΟΥΣ 2017», προϋπολογισμού 1.500.000,00 €