Πληρωμές για τους δικαιούχους της Δράσης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού


Tags |

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, Περιφέρειας  Θεσσαλίας ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 2.3 «Σύστημα ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του έτους 2017 της αρ. πρόσκλησης 5597/11-3-2013 και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.

Το ποσό ενίσχυσης που υπολογίστηκε ανέρχεται σε 36.629,98€ για 27 δικαιούχους της συγκεκριμένης δράσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από 14 Νοεμβρίου 2018 έως και 20 Νοεμβρίου 2018. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στη ΔΑΟ Π.Ε. Λάρισας, Καλλισθένους 27 & Θεοφράστου ή στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Ελασσόνας, Τσακάλωφ 9.

Σας επισημαίνουμε ότι οι ενστάσεις θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες, σαφείς και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δε θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο.