- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στο Δήμο Κιλελέρ

Στην έδρα του Δήμου Κιλελέρ, στη Νίκαια παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Για την επέτειο του ΟΧΙ τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ακολούθησε ομιλία για την Εθνική Επέτειο από τη δασκάλα  του δημοτικού σχολείου Νίκαιας, κυρία Βασιλική Πιλάτου. Στη συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο και λοιπούς επισήμους στον χώρο του Μνημείου των Ηρώων.

Παρέλαση από τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της Νίκαιας έγινε επί της οδού Φαρσάλων και η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση της δημοτικής αρχής στο κτήριο του ΚΑΠΗ.

Στις εκδηλώσεις στη Νίκαια παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, ο υποδιοικητής του ΑΤ Κιλελέρ Σ. Κυρίτσης, ο εκπρόσωπος της 1ης στρατιάς  Ταγματάρχης Αθ. Αρχοντής, οι αντιδήμαρχοι Σ. Καλέτσιος, Αν. Ρεντζιάς, Αχ. Χατζούλης, Χ. Χατζούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ολ. Αγγλοπούλου και Ζ. Ανυφαντή, η πρόεδρος και τα μέλη της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας Β. Πιλάτου, Γ. Ψαρούλης, Β. Μιχαλούλη και Κ. Παναγούλης, ο πρόεδρος Αθ. Τσίντζιρας και τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΑΕΑ Νίκαιας, ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αν. Κουλιόπουλος, ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Γ. Ακριβούλης, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων και πλήθος κόσμου.

Με το πέρας της δοξολογίας επιδόθηκαν οι υποτροφίες του κληροδοτήματος Ιωάννη και Ρωξάνης Παπαγιαννοπούλου στις φοιτήτριες Κ. Καρβούνη και Ε. Κουτσαμπέλα.