Επισκέφτηκε το Δημαρχείο Λάρισας ο Αγοραστός


Tags |

 Τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κώστα Τζανακούλη επισκέφθηκε σήμερα ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος αιρετός περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

 Έχοντας εκλεγεί τρεις φορές δημοτικός σύμβουλος και έχοντας θητεύσει επί 5 και πλέον χρόνια πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λαρισαίων, ο κ. Κ. Αγοραστός έγινε δεκτός από το δήμαρχο με εγκάρδιο τρόπο, ενώ νωρίτερα επισκέφθηκε το Δημαρχείο και χαιρέτησε έναν προς έναν τους εργαζόμενους.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον κ. Κ. Αγοραστό, τόνισε ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης είναι ένα έμπειρο στέλεχος, με μεγάλη θητεία στην αυτοδιοίκηση και η εμπλοκή του στο νέο θεσμό αυξάνει τις πιθανότητες της επιτυχίας της αιρετής περιφερειακής διοίκησης. Αναφέρθηκε επίσης στο νέο θεσμό του Καλλικράτη, λέγοντας ότι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν έχει θετικές πλευρές, η υλοποίηση των οποίων θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και από τα πρόσωπα που θα κληθούν να στελεχώσουν τους νέους θεσμούς.

Από την πλευρά του ο κ.  Κώστας Αγοραστός έκανε αναφορά στην αυτοδιοικητική του προέλευση και στη θητεία του στο Δήμο Λαρισαίων, όπως επίσης και στη συνεργασία του με το δήμαρχο Κ. Τζανακούλη όλα αυτά τα χρόνια, μια συνεργασία που χαρακτήρισε «άψογη και εποικοδομητική».

Ο κ. Κ. Αγοραστός επισήμανε ότι «η αυτοδιοίκηση είναι βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας και μάλιστα ως ο εγγύτερος στον πολίτη θεσμός. Ως άνθρωποι της αυτοδιοίκησης οφείλουμε να ακούμε καθημερινά τις ανησυχίες, τους φόβους, τα όνειρα των πολιτών όπως επίσης να μοχθούμε για να ευοδώνουμε τα δίκαια και εφικτά θέλω τους», σημείωσε.

Ο κ. Κ. Αγοραστός ευχήθηκε στο δήμαρχο καλή επιτυχία και εισέπραξε ευχές και για τη δική του υποψηφιότητα, ενώ οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για διεύρυνση της συνεργασίας τους τόσο στην προεκλογική περίοδο, όσο και μετά τις εκλογές.