- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Δωρεά περιπολικού οχήματος από τη Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας στo Αστυνομικό Τμήμα

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας παρέλαβε χθες (21-09-2018) και τυπικά, κατά τη διάρκεια λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο των εγκαταστάσεων της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας ένα καινούργιο περιπολικό όχημα, για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, έπειτα από αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας.
Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Λαρισαίων και Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. κ. Απόστολο Καλογιάννη στον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας κ. Αθανάσιο Νταβούρα.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας Ταξίαρχος Βασίλειος Καραπιπέρης, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λοϊζος Παντικίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας Αστυνόμος Α’ Χρήστος Καλούσιος.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών στο Δήμαρχο ως ελάχιστη ένδειξη ευχαρίστησης και εκτίμησης για την ανιδιοτελή αυτή χορηγία που έχει ως στόχο την άμεση και βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειάς τους.