Ενημέρωση ΟΠΕΚΕΠΕ για τις 8μηνες προσλήψεις


Tags |

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοινώνει την πρόσληψη 50 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 8 μήνες, για την επικαιροποίηση – ανανέωση του Συστήματος Αναγνώρισης Αγροτεμαχίων με χαρτογραφικά στοιχεία (ορθοφωτοχάρτες, διανύσματα, κάλυψη/επιλεξιμότητα γης), στην Κεντρική Υπηρεσία και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Μακεδονίας-Θράκης, Ηπειρου-Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας-Στερεός Ελλάδας και Κρήτης και την Περιφερειακή Μονάδα Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕ Π ΣΟΧ. 6 είτε αυτοπροσώπως στα κατά τόπους γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ. όπου προκηρύσσονται θέσεις, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή
ΠΔ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας : Καστοριάς 2σ & Φαρσάλων-Λάρισα
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στην Κεντρική Υπηρεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ., στα καταστήματα των Περιφερειακών Διευθύνσεων και της Περιφερειακής Μονάδας, καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Κομοτηνής, Ιωαννίνων, Λαρισαίων & Ηρακλείου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
«Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ) στην οποία να δηλώνουν όλους τους Νομούς επιλογής τους με σειρά προτεραιότητας.
Η ανακοίνωση καθώς και το έντυπο αίτησης διατίθενται στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα ανακοινωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοσιοποίησής της.
Ενημερώνουμε τους υποψηφίους που έχουν καταθέσει ήδη αίτηση για πρόσληψη στον ΟΠΕΚΕΠΕ. (πριν την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων) ότι οι υποβληθείσες αιτήσεις θα ληφθούν υπόψιν και ως εκ τούτου δεν απαιτείται να την υποβάλλουν εκ νέου.
Δικαιολογητικά συμμετοχής των ανωτέρω για τα οποία προβλέπεται συγκεκριμένη ημερομηνία έκδοσης από το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «30.03.2017» (π.χ. βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ) θα πρέπει να υποβληθούν συμπληρωματικά εντός της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων η οποία θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοσιοποίησης της», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ.