Στην Αττική 30 τόνοι ειδών ανάγκης από τη Λάρισα


Tags |

Στο κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής και στον αντιπεριφερειάρχη
Περιφερειακής Ενότητας Νoτίου Τομέα Αθηνών κ. Χρήστο Καπάταη, παραδόθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί, από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημ. Δεληγιάννη και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, περισσότεροι από 30 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν, μέσα σε δυο 24ωρα, από την συγκινητική προσφορά και κινητοποίηση των Λαρισαίων αλλά και από την αντίστοιχη δράση του Δήμου Κιλελέρ.
Η παράδοση ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής. Ως γνωστόν, η συγκέντρωση ειδών, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και από το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο στήριξε ακούραστα την όλη προσπάθεια συγκέντρωσης, ξεκίνησε άμεσα η διαλογή και η τακτοποίηση των ειδών που είχαν συγκεντρωθεί, ώστε να φορτωθούν σε φορτηγό νταλίκας της εταιρείας Μεταφορών «Αφοι Ντελόπουλοι», που πραγματοποίησαν δωρεάν την μεταφορά των ειδών στην Αττική.
Εντωμεταξύ, στο Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής, συνεχώς καταφθάνει βοήθεια.
Εντωμεταξύ, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας, χαρακτήρισε ιδιαίτερα συγκινητική την κινητοποίηση των Λαρισαίων, υπογραμμίζοντας ότι για άλλη μια φορά η κοινωνία της Λάρισας δίνει μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. «Αισθάνομαι πολύ περήφανος για την πόλη μας και τους Λαρισαίους»
Επίσης, με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων, αποφάσισε χθες την καταβολή 50.000 ευρώ στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει, σε κεντρικό επίπεδο.