- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Παράσταση διαμαρτυρίας στον διοικητή της 5ης ΥΠΕ

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, αποτελούμενη από τους (Τάσο Τσιαπλέ, Πρόεδρο, Πάρι Λιόλιο, Γ.Γραμματέα και Βασίλη Τσερβούλη, Ταμία), πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, στις 10 π.μ, παράσταση διαμαρτυρίας στον διοικητή της 5ης ΥΠΕ, για τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στα ιατρεία του ΠΕΔΥ Λάρισας και στα Κέντρα Υγείας, συνολικά στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, διεκδικώντας την επίλυση των παρακάτω αιτημάτων:

Από την συζήτηση με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ, επαληθεύθηκε ότι αυτά τα προβλήματα είναι υπαρκτά και ότι θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούν τους δεκάδες χιλιάδες ασθενείς και ασφαλισμένους του Ν. Λάρισας, αφού στο προσεχές διάστημα το μόνο που θα γίνει, είναι η πρόσληψη 2 γιατρών (1 καρδιολόγου και 1 γαστρεντερολόγου, στα ιατρεία του ΠΕΔΥ Λάρισας).

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα παραπάνω αιτήματα και γενικότερα για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας-πρόνοιας και καλεί τους εργατοϋπάλληλους, τους συνταξιούχους και τις οικογένειές τους, συσπειρωμένοι στα σωματεία τους να αγωνιστούν μαζί του για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, ταυτόχρονα με την πάλη για όλα τα εργατικά-λαικά προβλήματα.