- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε περιοχή του νομού Λάρισας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν σήμερα (20-06-2018) τις πρωινές ώρες στο νομό Λάρισας στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και συμμετείχαν αστυνομικοί της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Λάρισας, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας και του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν (4) άτομα, ηλικίας από 25 έως 51 ετών, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβασης του νόμου περί όπλων, της παράβασης της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν:

Κατασχέθηκαν συνολικά:

Βεβαιώθηκαν συνολικά (49) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συγκεκριμένα:

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.