- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Τίμησαν τον Δήμαρχο Τεμπών Κώστα Κολλάτο

Μια ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 18/06/2018 στο Δημοτικό Στάδιο Συκουρίου «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ». Οι παλαίμαχοι του Δ.Τεμπών και της ΑΕΛ συναντήθηκαν, σε μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική γιορτή για να τιμήσουν τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος αναφέρθηκε στα 25 χρόνια προσφοράς & πορείας που είχε ως ποδοσφαιριστής και παράγοντας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο , με όλους εσάς είχα μια κοινή διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, σας ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου για αυτήν την σημερινή όμορφη ημέρα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Λαδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ. Ιωάννης Αργυρίου ,Αστέριος Σαίτης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Κώστας Νταφούλης ,Χρήστος Τσάτσαρης,Χρήστος Κακαγιάννης,Δημήτρης Τσέτσιλας,ο Γενικός Περιφερειακός αστυνομικός διευθυντης Θεσσαλίας κ.Ιωάννης Τόλιας ,ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας κ.Βασίλης Καραπιπέρης,ο Διοικητής Τροχαίας Λάρισας κ.Σεραφείμ Καφετζής,ο πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος,ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας,πρόεδροι συλλόγων και φορέων την περιοχής .
Νικητής του αγώνα οι παλαιμάχοι της ΑΕΛ με σκορ 5-2 .