- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Μάξιμος: Ο κ. Τόσκας εκτίθεται με προφάσεις εν αμαρτίαις για Ρουβίκωνα!

«Ο κ. Τόσκας, για μια ακόμη φορά, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσφεύγει σε προφάσεις εν αμαρτίαις. Ανήμπορος και απρόθυμος να πράξει οτιδήποτε εναντίον του Ρουβίκωνα και των φιλικών προς την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ “συλλογικοτήτων”, εκτίθεται ακόμη περισσότερο». Τα παραπάνω δήλωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, για τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”:

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή το νέο «συγχωροχάρτι» στον Ρουβίκωνα που έδωσε ο κ. Τόσκας, τονίζει ότι «αυτή τη φορά φθάνει να υποστηρίξει ότι δεν κάνει τίποτε εναντίον του Ρουβίκωνα, διότι και στην Ουάσιγκτον, πετάνε τρικάκια έξω από τον Λευκό Οίκο και δεν συλλαμβάνονται!

Αφού επιθυμεί, λοιπόν, να κάνει συγκρίσεις, ας μας απαντήσει αν στην Ουάσιγκτον οι “συλλογικότητες” μπορούν ατιμωρητί να:

Επειδή η απάντηση είναι αυτονόητη σε κάθε πολίτη, θα συνιστούσαμε στον αρμόδιο υπουργό να είναι πιο συγκρατημένος στις δηλώσεις του. Δυστυχώς, επί των ημερών του, οι κάθε λογής περιθωριακές ομάδες δρουν ανεξέλεγκτες, εξαιτίας της ιδιότυπης κυβερνητικής ασυλίας. Η ελληνική κοινωνία, όμως, απαιτεί επιτέλους να αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη παντού και για όλους».