- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Μάξιμος στη ΝΟΔΕ Λάρισας: Καμία ελπίδα με ΣΥΡΙΖΑ

«Κέρδισαν τις εκλογές με σύνθημα την ελπίδα. Σήμερα κανένας δεν πιστεύει ότι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει καμία ελπίδα. Η μονή ελπίδα είναι να φύγουν μια ώρα αρχύτερα». Τα παραπάνω τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μιλώντας στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Λάρισας που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γραμματέα του κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Θεσσαλός πολιτικός με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές σημείωσε ότι «η ΝΔ είναι η δύναμη σταθερότητας που μπορεί να επαναφέρει τη χώρα στην κανονικότητα. Διαθέτει σχέδιο, στρατηγική και υπεύθυνη ηγεσία, σε μια εποχή που το πολιτικό προσωπικό της χώρας πολλές φορές δεν χαρακτηρίζεται από τη σοβαρότητα που επιβάλουν οι στιγμές». Υπογράμμισε ότι «στόχος μας είναι η αυτοδυναμία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό», ενώ εξήγησε ότι «αυτή δεν εξαρτάται μόνο από τις δικές μας επιδόσεις, τη διαφορά από το δεύτερο κόμμα, αλλά και από το πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή και πόσο θα είναι το ποσοστό αυτών που δεν θα εκφραστούν στην εθνική αντιπροσωπεία. Ο στόχος της αυτοδυναμίας, όπως και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν, είναι εφικτός, και βεβαίως και με αυτοδυναμία θα επιδιώξουμε συνεννόηση και συνεργασίες».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος αναφέρθηκε στην «κατάρρευση του αφηγήματος της κυβέρνησης περί καθαρής εξόδου από τα μνημόνια. Όταν και οι δικοί τους, όπως ο κ. Φίλης, τους εγκαλούν για κωδωνοκρουσίες και τους πανηγυρισμούς ενώ η μέση σύνταξη θα πέσει από 700 στα 400 ευρώ, τι χρείαν έχομεν άλλων μαρτύρων;».

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχάρη «τις κομματικές οργανώσεις για όσα στα δυο αυτά χρόνια πέτυχαν, δυναμώνοντας τη φωνή της ΝΔ και κυρίως για τη σοβαρή εκπροσώπηση του κόμματος σε επίπεδο νομού, όπως αρμόζει στην παράταξη. Βεβαίως», πρόσθεσε, «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και καθώς ο πήχης μπήκε ψηλά, αναμένουμε ακόμη περισσότερα μετά τις εσωκομματικές εκλογές».