Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας για τους αναπληρωτές


Tags |

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι:

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με την υπ’ αριθ. πρωτ. 56267/Ε4/05-04-2018 (ΑΔΑ: ΨΩΙΘ4653ΠΣ-1Ω1) Απόφαση, καλεί όσους επιθυμούν να προσληφθούν ως προσωρινοί αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι και ανήκουν στους κλάδους Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για

α) τις δομές της Ειδικής Αγωγής (ΣΜΕΑΕ, ΕΔΕΑΥ, ΚΕΔΔΥ),

β) για την εξειδικευμένη υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που φοιτούν σε σχολικές μονάδες γενικής και

γ) για την άσκηση καθηκόντων σε σχολικές μονάδες γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, για το διδακτικό έτος 2018-2019, να υποβάλουν Αίτηση μόνο στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία επιθυμούν να προσληφθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση τους και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο επίσημα εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από Δευτέρα 16-04-2018 μέχρι και Παρασκευή 27-04-2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την παραπάνω εγκύκλιο από:

α) την ιστοσελίδα της υπηρεσίας μας: https://thess.pde.sch.gr

β) τα γραφεία της Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Μανδηλαρά 23, Τ.Κ 412 22, Λάρισα, 3ος όροφος όπου και μπορούν να καταθέτουν τις Αιτήσεις τους κατά τις ώρες 09:00 π.μ.- 13:00 μ.μ., καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

γ) τις κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.