- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Πλήθος πιστών στις θρησκευτικές τελετές στο Ομορφοχώρι

Πλήθος πιστών πήρε μέρος στις θρησκευτικές τελετές με αποκορύφωμα τη λιτάνευση των λειψάνων καθώς και της ιεράς εικόνας των θαυματουργών Νεοφανών Οσιομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, το απόγευμα της Τρίτης στο Ομορφοχώρι. Το πρωί τελέστηκεπανηγυρική θεία λειτουργία στον ιερό ναό και το απόγευμα μέγαςπανηγυρικός εσπερινός.

Ακολούθησε μεγάλη πομπή που σχηματίστηκε, με επικεφαλής   τον πρωτοσύγκελο της Ιεράς ΜητρόποληςΛαρίσης και Τυρνάβου αρχιμανδρίτη Αχίλλιου Τσούτσουρα και τη φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων, η λιτάνευση τωνιερών λειψάνων και των εικόνων με συμμετοχή νέων του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ομορφοχωρίου με παραδοσιακές στολές.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλης, οι βουλευτές Ν. Παπαδόπουλος και Μ. Χαρακόπουλος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχηςΓ. Λαδόπουλος, ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθ. Νασιακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Γ. Κουκούτσης και του Δήμου Λαρισαίων Θ. Αδαμόπουλος, ο διοικητής της 1ης στρατιάς Δ. Ζερβάκης, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Γ. Τόλιας, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Β. Καραπιπέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κιλελέρ Κ. Φιλιππούλης και Χ. Χατζούλης, ο πρόεδρος της ΤΚ Ομορφοχωρίου Γ. Μαξιμιάδης και το μέλος του ΤΣ Γ. Χατζόπουλος, ο τέως δήμαρχος Λαρισαίων Κ. Τζανακούλης, ο πρόεδρος του ΜΕΣ Ομορφοχωρίου Λ. Σελόπουλος, τοπικοί παράγοντες και πάρα πολλοί πιστοί.