Ο Ρίζος Κομήτσας στον Δήμο Κιλελέρ


Tags |

Εντείνονται οι διεργασίες στον Δήμο Κιλελέρ για τη συγκρότηση ενός ισχυρού, πολυσυλλεκτικού, αυτοδιοικητικού συνδυασμού όπου θα μετάσχουν πρόσωπα με αναφορές σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στην πλατεία της Νίκαιας το τραπέζι στρώθηκε από νωρίς και σε αυτό έδωσαν το «παρών» πολλοί και εκλεκτοί συνδαιτυμόνες, που τράβηξαν τα βλέμματα των περαστικών. «Μπροστάρηδες» οι Ρίζος Κομήτσας και Βασίλης Μακατός των οποίων οι παρατάξεις αυτή τη φορά φαίνεται ότι θα πορευθούν ενωμένες σε ένα σώμα αλλά και οι Γιώργος Ακριβούλης και Δημήτρης Μάνδαλος, που από καιρό δουλεύουν συστηματικά για την ευόδωση του εγχειρήματος.

Τους πλαισίωσαν ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Μπρέτας, ο παλαιός δήμαρχος Κραννώνα, Θανάσης Μπαντούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Πασχούδης, Βασίλης Χατζούλης, Γιώργος Σκρίμπας, Ζωή Ανυφαντή, Γιάννης Ζαχαριάς, Γιώργος Καρυούδης, Όλγα Αγγλοπούλου αλλά και οι Σπύρος Ακριβούλης, Θεοφανία Λυμτσιούλη, Στέλιος Γούσης, Μιχάλης Σπαθάριος, Θανάσης Μπλιάτσιος, Θανάσης Αγγελουσόπουλος, Γιώργος Στατήρης, όπως και πολλοί πρόεδροι και σύμβουλοι Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.

Κοινή ήταν η διαπίστωσή τους ότι ο Δήμος Κιλελέρ έχει τεράστιες δυνατότητες, που μένουν ανεκμετάλλευτες και πρέπει να αξιοποιηθούν με όραμα και συγκεκριμένο σχέδιο προς όφελος του συνόλου των δημοτών. Το φώλι μπήκε στον κάμπο και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, που θα σφραγίσουν τη δημιουργία της νέας, διευρυμένης δημοτικής κίνησης.