Διπλώματα και πτυχία στη Μουσική Σχολή Νίκαιας Κιλελέρ


Tags |

Στη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ,  πραγματοποιήθηκαν οι απολυτήριες εξετάσεις περιόδου Ιανουαρίου σχολικού έτους 2017-2018 της σχολής ξύλινων πνευστών για την απόκτηση διπλώματος φλάουτου.

Ικανή  διπλώματος με βαθμό «Λίαν Καλώς»εκρίθη η   Αθανασία Δαρίκα, σπουδάστρια στην τάξη της καθηγήτριας  Ειρήνης Τσερώνη

Την εξεταστική επιτροπή αποτελούσαν: ο δ\ντής & πρόεδρος της επιτροπής κ. Γιώργος Κουλιόπουλος,  η ειδική καθηγήτρια κα Ειρήνη Τσερώνη  και οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες της ειδικότητας  κ.κ. Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου  καθηγήτρια φλάουτου στο “Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας”,  Βασίλης Παπανδρεόπουλος καθηγητής στο “Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων” και Γιώργος Τσιαρδάκας καθηγητής στο “Δημοτικό Ωδείο Λάρισας”.

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού ήταν ο καθηγητής μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας κ. Κώστας Ζαρκαδούλας και η  ακρόαση  ανοιχτή για το κοινό.

Επίσης σε τελετή της σχολής ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος επέδωσε  επίσημα και επικυρωμένο απ’ το ΥΠ.ΠΟ.Α. το πτυχίο φυγής, της σπουδάστριας Σταυρούλας  Μπόζαρλη του Παύλου με βαθμό «Άριστα» και η οποία φοίτησε στην τάξη του καθηγητή ανώτερων θεωρητικών & συνθέτη κ. Μανώλη Καμπούρη.

Εδώ την επιτροπή αποτελούσαν εκτός από τον δ\ντή & πρόεδρο, ο ειδικός καθηγητής  κ. Μανώλης Καμπούρης και οι της ειδικότητας των ανώτερων θεωρητικών κ.κ. Ιωάννης Γράμψας,  Αρσένης Κοντός  και Δημήτρης Ντάλης.

Εκπρόσωπος  του Υπουργείου κι’ εδώ ο ως άνω κ. Κώστας Ζαρκαδούλας.