- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Κέλλας: Ντροπή η τουρκική κατοχή στην Κύπρο

«Οι αδερφοί μας στην Κύπρο παρέδωσαν μαθήματα συνέπειας και υπεύθυνης στάσης σε ολόκληρη την Ευρώπη. Έκλεισαν τα αυτιά τους στον λαϊκισμό, απομόνωσαν τις ακραίες φωνές και ακολούθησαν πιστά το σχέδιο της Κυβέρνησης Αναστασιάδη, για έξοδο της χώρας από την κρίση.

Σήμερα η Κύπρος παρουσιάζει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, έχει καταστεί επενδυτικός πόλος έλξης και συνεχίζει να κινείται απαρέγκλιτα στο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης που έχει σχεδιάσει.

Μακάρι και στην Ελλάδα να ζήσουμε σύντομα τέτοιες μέρες…».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα του χαιρετισμού του αν. Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα κατά τη διάρκεια ετήσιας εκδήλωσης του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, συγχαίροντας για τις δράσεις του τον Σύλλογο Κυπρίων Ν. Λάρισας, σημείωσε:

«Ο Σύλλογος Κυπρίων του Ν. Λάρισας αποτελεί έναν από τους πλέον δραστήριους Συλλόγους του Νομού και ζωντανό κομμάτι της πόλης μας», ενώ κλείνοντας, αναφερόμενος στη μη επίλυση του Κυπριακού, τόνισε:

«Αποτελεί ντροπή για τον σύγχρονο κόσμο, η συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή στην Κύπρο.

Ευελπιστώ σε μια βιώσιμη λύση, που θα κατοχυρώνει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις βασικές ελευθερίες όλων των Κυπρίων – τερματίζοντας την αδιαλλαξία των γειτόνων μας -, για την οικοδόμηση ενός ειρηνικού μέλλοντος».