Διακοπή εργασιών στο Δημοτολόγιο και στα Ληξιαρχεία του Δ. Κιλελέρ


Tags |

Λόγω της μετάβασης στο νέο  πληροφοριακό σύστημα «ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ»  η  υπηρεσία Δημοτολογίων του Δήμου Κιλελέρ διέκοψε από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 την ενημέρωση των  Δημοτολογίων  και δεν θα πραγματοποιεί  εγγραφές, διορθώσεις στοιχείων, διαγραφές, μεταβολές αστικής κατάστασης μέχρι την 21 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 15.00.

Στο προαναφερόμενο χρονικό διάστημα θα εκδίδονται πιστοποιητικά γέννησης, οικογενειακής κατάστασης καθώς και  βεβαιώσεις μόνιμης κατοικίας, με την προϋπόθεση ότι δεν απαιτούνται  μεταβολές στοιχείων.

Για τον ίδιο λόγω και τα Ληξιαρχεία των Δημοτικών Ενοτήτων  Αρμενίου,   Κιλελέρ, Κραννώνα, Νίκαιας  και  Πλατυκάμπου του Δήμου Κιλελέρ θα διακόψουν τις εργασίες  ενημέρωσης  του πληροφοριακού συστήματος Ληξιαρχικών Πράξεων του Υπουργείου Εσωτερικών και έτσι δεν θα καταχωρίζεται και δεν θα εκτυπώνεται  καμιά  Ληξιαρχική  Πράξη από 17 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Τετάρτη μέχρι 21 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Κυριακή.

Κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα η καταχώρηση ληξιαρχικών πράξεων θα γίνεται χειρόγραφα σε έντυπα ληξιαρχικά βιβλία .

Για περισσότερες Πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δημοτολόγιο (2413-507228) και  με το Ληξιαρχείο της ΔΕ Νίκαιας (2413-507230)