- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Πράξεις αλληλεγγύης από την Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Λάρισας

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.), στο πλαίσιο της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο συγκεντρώνοντας 700 κιλά φρέσκα φρούτα, σε συνεργασία με τον Λαρισαίο επιχειρηματία Ιωάννη Μπούτλα, τα οποία παρέδωσε στην κλειστή δομή του παραρτήματος ΑμεΑ στον Αμπελώνα Λάρισας ‘’Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ’’.

Σύσσωμο το Δ.Σ. της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. μαζί με τον επιχειρηματία, παραβρεθήκαν στο χώρο του ‘’ΑΡΙΣΤΕΑ’’ όπου η Πρόεδρος της Δομής η κ. Ριζούλη Δήμητρα τους ενημέρωσε για το έργο που επιτελείται, τους ξενάγησε στους χώρους του κέντρου, ευχαριστώντας τους θερμά για την προσφορά προς τους ασθενείς.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.) δεσμεύτηκε και ανακοινώσε την αρχή μιας συνεργασίας με το ίδρυμα ‘’ΑΡΙΣΤΕΥΣ’’ αλλά και με άλλους φορείς της πόλης οι οποίοι επιτελούν παρόμοιο έργο με κύριο στόχο την επούλωση πληγών των συνανθρώπων μας, υποστηρίζοντας με κάθε δυνατό μέσο τις ανάγκες τους, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την ευαισθησία της προς το κοινωνικό σύνολο.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

 

Ντιντιός Θωμάς

Υπσγός (ΤΤΗ)

 

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Ντέλλας Σωτήρης

Εσμίας (ΕΜΜΜ)