Προσφορά τροφίμων από τον Εξωραιστικό Σύλλογο Συκουρίου


Tags |

Την προσφορά τροφίμων παρέδωσαν στην έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Μακρυχώρι και στον πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.Λάμπρο Ζάρρα ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Γεώργιος Αδαμόπουλος,ο ταμίας του  συλλόγου κ.Κωνσταντίνος Πράπας και το μέλος κ.Αθανάσιος Κατσιάνης .Παράλληλα, ο σύλλογος καλεί όλους τους δημότες με τη δυνατότητα που έχει ο καθένας ναενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Τεμπών  έτσι ώστε να ανακουφιστούν, στο μέτρο που αυτό είναι δυνατό, οι οικογένειες που αντιμετωπίζουν δύσκολα στην καθημερινότητά τους.

Στις δηλώσεις του ο κ.Ζάρρας είπε :

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Εξωραιστικό Σύλλογο Συκουρίου (φίλοι του BARRA PARTY)  για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά  σε τρόφιμα και είδη γενικού καθαρισμού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Τεμπών, αποτελεί πηγή ανακούφισης για τους οικονομικά ασθενείς συνδημότες  μας και κάθε προσφορά είναι πολύτιμη.

Ας μην ξεχνάμε ότι, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η συνεργασία και το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης αποδεικνύονται οι καλύτεροι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση των  προκλήσεων που καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.