Έκθεση Ζωγραφικής του Ιατρικού Τμήματος του Παν/μίου Θεσσαλίας


Tags |

Στις 9 Ιανουαρίου στις 2μμ εγκαινιάζεται η έκθεση του προγράμματος  μεταπτυχιακών σπουδών «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας» του Ιατρικού  Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία διοργανώνεται στα  πλαίσια της ολοκλήρωσης του 1ου Εθνικού διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα  «απεικονίζω με ζωγραφική μια παγκόσμια ημέρα του τομέα της υγείας».
Το ΠΜΣ Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το  Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας οργανώνουν την έκθεση  ζωγραφικής στην βιβλιοθήκη του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου  Λάρισας, στον 3ο όροφο.
Οι επισκέπτες θα θαυμάσουν έργα ζωγραφικής με κολάζ σε ένα χώρο  ειδικά διαμορφωμένο. Οι απεικονίσεις των καλλιτεχνικών δημιουργιών για  τις παγκόσμιες – διεθνείς ημέρες που είναι  ζωγραφισμένες από φοιτητές  όλων των βαθμίδων και απόφοιτους έως και δύο ετών ανά την Ελλάδα και  την Κύπρο συνδυάζονται με μια σύντομη σχετική περίληψη που αφορά την  κάθε παγκόσμια – διεθνή ημέρα και είναι γραμμένη από φοιτητές του  τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που συμμετείχαν στο κατ’  επιλογήν μάθημα Ιατρική Επικοινωνία.
Η ιδέα και η δημιουργία της έκθεσης οφείλεται στον Γιάννη  Λαμπρόπουλος. Την ημέρα των εγκαινίων θα απονεμηθούν βραβεία και  τιμητικές διακρίσεις στα καλύτερα έργα.