- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Πάρκο των Ευχών: Συστάσεις για κυκλοφοριακά ζητήματα

Για ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση της κυκλοφορίας, στην περιοχή του Πάρκου των Ευχών, συζήτησαν στελέχη της δημοτικής αρχής και  υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Λαρισαίων, με εκπροσώπους της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ, της Δημοτικής Αστυνομίας, του Αστικού ΚΤΕΛ και των  ταξί. Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Δημαρχείο της Λάρισας, ενώ κατά τη διάρκειά της επιβεβαιώθηκαν και συμφωνήθηκαν οι επιμέρους συζητήσεις που είχαν προηγηθεί.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, το Πάρκο των Ευχών, αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης πολλών επισκεπτών τόσο από την πόλη και την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, όσο και άλλες περιοχές.

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι η πόλη της Λάρισας θα δεχθεί επιπλέον κυκλοφοριακό φόρτο και μάλιστα σε εορταστική περίοδο που η κίνηση των οχημάτων στον κεντρικό τομέα της πόλης είναι μεγαλύτερη.

Ολες οι πλευρές, που συμμετείχαν στην συνάντηση, συμφώνησαν ότι η πρώτη βασική προτροπή αφορά τους Λαρισαίους και τους κατοίκους της πόλης:

 

Η υπόθεση του Πάρκου των Ευχών αφορά όλη την  πόλη και τους κατοίκους της. Ας βοηθήσουμε όλοι, με τον τρόπο μας, σ΄ αυτή τη μεγάλη γιορτή για την Λάρισα.