Μάξιμος: Χαράζοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για τη δημόσια τάξη


Tags |

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, προσκαλεί σε Διευρυμένη Συνεδρίαση τα μέλη του Τομέα Εσωτερικών της ΝΔ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Λάρισας (Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος).

Η συνεδρίαση γίνεται ενόψει του του Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, και σε αυτή έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι Ενώσεων Σωμάτων Ασφαλείας Θεσσαλίας, Συνδέσμων αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Θεσσαλίας, οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ της ΝΔ στους 4 νομούς της Θεσσαλίας, καθώς επίσης και όσοι συμμερίζονται τις πολιτικές θέσεις της παράταξης και προτίθενται να συμβάλουν με προτάσεις στη διαμόρφωση του κυβερνητικού προγράμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το Πρόγραμμα της συνεδρίασης περιλαμβάνει:

  • Γενική εισήγηση-ενημέρωση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη, για την έξαρση της εγκληματικότητας, τις κυβερνητικές ευθύνες και την στάση της ΝΔ από τον αν. Τομεάρχη κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και τον Συντονιστή κ. Ηλία Βλαχογιάννη.
  • Παρεμβάσεις παρευρισκομένων και καταγραφή προτάσεων, εν όψει της  προετοιμασίας του προγράμματος της ΝΔ για τη Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια.