- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Ενημερωτική επίσκεψη των Ενεργών Πολιτών στα ΚΔΑΠ Νέας Σμύρνης

Μία από τις πιο σπουδαίες δραστηριότητες των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, είναι η διεξαγωγή ενημερωτικών σεμιναρίων σχετικά με τον εθελοντισμό, την ανακύκλωση, την προστασία του περιβάλλοντος, σε σχολεία και δομές, όπου υπάρχουν παιδιά.
Η ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης των παιδιών (και μέσω αυτών και των γονέων τους), και η εμφύσηση καλών πρακτικών στην καθημερινότητά τους, ώστε να σέβονται και να προστατεύουν το περιβάλλον, είναι μια δραστηριότητα που ενδιαφέρει πολύ τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας.
Μία από τις πιο ξεχωριστές επισκέψεις αυτού του είδους, ήταν οι ενημερωτική επίσκεψη των εθελοντών μας Ιωάννη Νταλώση, Εύης Καλούδη και Κώστα Κεδρά, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ της Νέας Σμύρνης. Τα παιδιά, με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό άκουσαν για τη σημασία του εθελοντισμού και της ανακύκλωσης, παρακολούθησαν την επίδειξη τρόπων που μπορούν να εφαρμόσουν στο σπίτι τους ώστε να προστατέψουν το περιβάλλον, και με τον αυθορμητισμό και την αθωότητα που διακρίνει τα παιδιά, έθεσαν τις απορίες τους και πήραν απαντήσεις.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το εξαιρετικό προσωπικό του ΚΔΑΠ Νέας Σμύρνης για την συνεργασία, και να τους συγχαρούμε για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν με τα παιδιά. Παρόμοιες ενημερώσεις θα κάνουμε και στα άλλα ΚΔΑΠ της πόλης μας.