- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Μάξιμος: Κύριε πρωθυπουργέ, οι Θεσσαλοί δεν είναι λωτοφάγοι!

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στην Λάρισα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δύο και πλέον χρόνια από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, όπου ο κ. Τσίπρας ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, έρχεται στη Θεσσαλία για το λεγόμενο Αναπτυξιακό Συνέδριο. Επειδή όλοι πια τον έχουμε μάθει καλά, είμαστε βέβαιοι ότι το πέρασμά του από την πόλη μας, θα είναι για μια ακόμη φορά αφορμή για ακατάσχετη υποσχεσιολογία, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής. Ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι κυβερνά μια χώρα λωτοφάγων, που μπορεί να λέει και να ξελέει χωρίς να δίνει λογαριασμό. Όμως, οι Θεσσαλοί δεν είναι λωτοφάγοι!

Όπως λέει ο λαός, “ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”. Τα παραμύθια του κ. Τσίπρα έχουν ξεφτίσει και τα νέα αφηγήματα καταρρέουν από τη σκληρή πραγματικότητα. Παρά τις προσπάθειες των “μαγειρείων” του Μαξίμου, κανείς δεν ξεχνά ότι:

 

Οι αγρότες δεν ξεχνούν…

Όσον αφορά στην πρωτογενή παραγωγή, η καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης είναι γνωστή και στον τελευταίο γεωργό και κτηνοτρόφο:

Αυτός είναι ο βίος και η πολιτεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Την αλήθεια αυτή την γνωρίζουν οι πολίτες της Θεσσαλίας. Το προσωπείο του φίλου των επενδύσεων και των παραγωγικών δυνάμεων, που πρόσφατα προβάρει ο κ. Τσίπρας δεν πείθει κανέναν. Το κεφάλαιο της “πρώτης φορά αριστερά” έχει ήδη κλείσει στη συνείδηση των πολτών. Μένει μόνον να ολοκληρωθεί και στις κάλπες, που ελπίζουμε για το καλό της χώρας να μην καθυστερήσουν».