Στο Δημαρχείο της Λάρισας ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης


Tags |

Με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου συναντήθηκε στο Δημαρχείο της Λάρισας, ο δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Παπαδημητρίου,  βρίσκεται στη Λάρισα, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Θεσσαλίας, ενώ το πρωί εγκαινίασε και το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών Λάρισας, το οποίο στεγάζεται σε δημοτικό κτίριο, επι της οδού Αεροδρομίου.

Στη συνάντηση στο δημαρχείο, οι κ.κ. Παπαδημητρίου ενημέρωσε το δήμαρχο Λαρισαιων και τα στελέχη της δημοτικής αρχής για τις βασικές προτεραιότητες του υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, για το επόμενο χρονικό διάστημα με κύρια στόχευση την ανάκαμψη της οικονομίας.

Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης ενημέρωσε τον κ. Παπαδημητρίου για το σχεδιασμό και τις παρεμβάσεις του Δήμου Λαρισαίων, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον ιδιαίτερα κομβικό και κεντροβαρή χαρακτήρα της πόλης αλλά και την οικονομικό δυναμισμό της.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Παπαδημητριου και αναφερόμενος στη συζήτηση του με το δήμαρχο Λαρισαίων υποστήριξε ότι υπήρξε διεξοδική συζήτηση για μια σειρά θέματα, εκ των οποίων κάποια μπορούν να  δρομολογηθούν. Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, παρέπεμψε και στις εργασίες του  Αναπτυξιακού συνεδρίου Θεσσαλίας για τη συζήτηση επιμέρους θεμάτων.

Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης, εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση που είχε με τον κ. Παπαδημητρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στις εργασίες του Αναπτυξιακού συνεδρίου  αλλά και θέματα για την στήριξη του αγροτοδιατροφικού τομέα, της επιχειρηματικότητας. Παράλληλα, ο δήμαρχος Λαρισαίων έθεσε στον υπουργό ζητήματα που αφορούν την Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, όπως η αξιοποίηση της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής, του Εμπορευματικού κέντρου του ΟΣΕ κ.α.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Γ. Σούλτης και οι αντιδήμαρχοι Θαν. Αδαμόπουλος, Δημ. Μαβίδης και Παν. Νταής καθώς και η γενική γραμματέας του Δήμου Λαρισαίων κ. Β. Μόσιαλου.