- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Διευρυμένη συνάντηση για το πολεοδομικό σχέδιο Νίκαιας

Διευρυμένη συνάντηση – ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ για το πολεοδομικό σχέδιο Νίκαιας. Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος αφού αρχικά ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους, έκανε αρχικά μια αναδρομή σχετικά με την πορεία που ακολούθησε η διαδικασία του σχεδίου πόλεως της Νίκαιας και κατέληξε με μια εκτενή ενημέρωση όσον αφορά τα σημερινά δεδομένα.

Ο Θ. Νασιακόπουλοςκατέστησε σαφές ότι οι κάτοικοι της Νίκαιας και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά για όλα τα ζητήματα,  πριν η δημοτική αρχή προχωρήσει σε οποιοδήποτε ενέργεια σχετικά με το πολεοδομικό σχέδιο του οικισμού. «Τίποτα δε γίνεται πλέον ερήμην των πολιτών» τόνισε ο δήμαρχος, ο οποίος δήλωσε επίσης ότι αυτός και η δημοτική του ομάδα θα ακούσουν προσεκτικά τις προτάσεις και τις αιτιάσεις των ενδιαφερομένων πριν εισηγηθούν οποιαδήποτε λύση.

Μετά το τέλος της εισήγησης του δημάρχου δόθηκε ο λόγος στο ακροατήριο το οποίο εξέφρασε τις απόψεις του, έκανε στοχευμένες ερωτήσεις και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος από τον οποίο εξήχθησαν συμπεράσματα σχετικά με το πολεοδομικό σχέδιο της Νίκαιας.

Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν έτσι ώστε το ζήτημα του πολεοδομικού σχεδίου της Νίκαιας να βρει εκείνη τη λύση που θα ικανοποιεί την πλειονότητατων πολιτών δίχως να θίγονται οικονομικά και ιδιοκτησιακά συμφέροντα συμπολιτών.

Στη συνάντηση – διάλογο συμμετείχαν  οι ανάδοχοι της μελέτης του πολεοδομικύ σχεδίου Κ. Σαμπαρίνας και Γ. Πολυζώης πολιτικά στελέχη του Δήμου και πλήθος ενδιαφερομένων.