- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Στα Τρίκαλα οι απόδημοι της Θεσσαλίας

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουλίου 2017 αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών. Με αφορμή το τριήμερο αντάμωμα 9ο Παγκόσμιο Αντάμωμα των Θεσσαλών στα Τρίκαλα, ο πρόεδρος και ο ταμίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κ. Βόμπρας και Κάτσικας, μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θεσσαλών Καναδά κ. Νικηφ. Λαμπίκη, συνομίλησαν με τον κ. Παπαστεργίου.
Στη συνάντηση (παρέστησαν και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ. Μιχ. Λάππας με την αντιδήμαρχο Δημ. Σχέσεων κ. Δήμα) συζητήθηκαν τα θέματα του συνεδρίου.
Τα οποία συνοψίζονται στο τρίπτυχο «Τσιτσάνης – Τεχνολογία – Τουρισμός» και θα συζητηθούν από σήμερα μέχρι την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017.
Η εναρκτήρια εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο, στις 6 το απόγευμα, με τη Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας σε ξενοδοχείο των Τρικάλων. Το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, επίσης στις 6 μ.μ. στο Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη, θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο, με εισηγήσεις – χαιρετισμούς από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Διαμ. Γκίκα, τους προέδρους των Ομοσπονδιών Καναδά Νικηφόρο Λαμπίρη και Αυστραλίας Ηλία Κατσίδη, τον πρόεδρο της “Πανθεσσαλικής Στέγης Αθηνών” Στέφανο Κούτρα, τον φιλόλογο και ερευνητή Θεόφιλο Αναστασίου, καθώς και τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, την αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων κ. Ντίνα Δήμα και τον πρόεδρο της e-trikala ΑΕ κ. Γ. Κωτούλα.