9ο Παγκόσμιο Αντάμωμα Θεσσαλών στα Τρίκαλα


Tags |

Στις 28, 29 και 30 Ιουλίου τα Τρίκαλα θα γίνουν το επίκεντρο των Θεσσαλών από όλο τον κόσμο, η αιτία είναι το 9ο Παγκόσμιο Θεσσαλικό Αντάμωμα που η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών με το Δήμο Τρικκαίων θα συνδιοργανώσουν στα Τρίκαλα. Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης θα συμμετέχει ενεργά και θα δώσει δυναμικό παρών στον παγκόσμιο πια καθιερωμένο αυτόν θεσμό!

Το πρόγραμμα του Ανταμώματος σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι αφιερωμένο στο τρίπτυχο Βασίλης Τσιτσάνης, Τεχνολογία και Τουρισμός. Η ανακοίνωση του προγράμματος από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Γεώργιο Βόμπρα συνοψισμένα έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 18.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο GALLERYArtHotelτων Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας.
  • Σάββατο 29 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στο Κέντρο Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη, θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο, όπου θα υπάρξουν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, από τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Γεώργιο Βόμπρα, από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ευρώπης Διαμαντή Γκίκα, από τους Προέδρους της Ομοσπονδίας Καναδά Νικηφόρο Λαμπίρη και Ομοσπονδίας Αυστραλίας Ηλία Κατσίδη, από τον Πρόεδρο της «Πανθεσσαλικής Στέγης Αθηνών» Στέφανο Κούτρα, από τον κ. Ιωάννη Κωτούλα, Πρόεδροτηςe-Τrikala Α.Ε. Από την κα. Κωνσταντίνα Δήμα, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών- Δημοσίων Σχέσεων Απασχόλησης και Τουρισμού Του Δήμου Τρικκαίων και από τον κ. Θεόφιλο Αναστασίου, Φιλόλογος – Ερευνητή.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πολιτιστική βραδιά με αναφορές στην παράδοση που θα περιλαμβάνει γλέντι με δείπνο και χορό.

Την Κυριακή 30 Ιουλίου, θα υπάρξει ξενάγηση των Συνέδρων στην πόλη των Τρικάλων.

Για το Δ.Σ. της

Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

Ο Πρόεδρος

 

Διαμαντής Γκίκας

 

Ο Α’  Γραμματέας

 

Άγγελος Βόμπρας