Έμπρακτη στήριξη του Χαμόγελου του Παιδιού στη Θεσσαλία


Tags |

Για μια ακόμα φορά η DHL Express (Hellas) SA ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την απόκτηση ενός οχήματος μεταφοράς τροφίμων και ειδών που θα καλύπτει τις ανάγκες του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας.

Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου στη Λάρισα από τον Διευθυντή της DHL κον Κοσμά Ζιάρα ο οποίος παρέδωσε εκ μέρους της εταιρείας το όχημα στον Πρόεδρο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κον Κώστα Γιαννόπουλο. Ο κος Ζιάρας δήλωσε πως με αυτή την κίνηση συνεχίζεται η πανελλήνια στήριξη της DHL προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ανοίγει κι ένας νέος δίαυλος επικοινωνίας της εταιρείας με το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας που έχει έδρα στη Λάρισα. Ο Πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαρίστησε για άλλη μια φορά την DHL που αποφάσισε να διαθέσει ένα ακόμη όχημα, συμμετέχοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στο έργο και τις δράσεις του οργανισμού για κάθε παιδί και στη Θεσσαλία.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι απαραίτητα καθημερινά για κάθε παιδί, φυλάσσονται και διανέμονται απευθείας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την εξειδικευμένη ομάδα του Οργανισμού. Απαράβατος κανόνας -και σε αυτή την περίπτωση- είναι η διασφάλιση της αξιοπρέπειας κάθε παιδιού και η απόλυτη διαφάνεια στη διαδικασία τόσο της συγκέντρωσης όσο και της διανομής των ειδών.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια της DHL Express (Hellas) SA για τη σταθερή και συνεχή στήριξή της!