- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Δ. Λαρισαίων: Υποβολή αιτήσεων για voucher έως τις 9/6/2017

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ανακοινώνει τη συνέχιση της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιούχων  voucher μέσα από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2017-2018», για τους 26 Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ- ΜΕΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Λαρισαίων προσφέρει 380 θέσεις βρεφών και 830 θέσεις νηπίων για τους δικαιούχους voucher στους Παιδικούς Σταθμούς, για παιδιά ηλικίας από 8 μηνών  μέχρι την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, μέσα από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2017-2018». Στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος και για παιδιά 5-12 ετών, ο Δήμος Λαρισαίων προσφέρει  550 θέσεις για τα 10 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και τα  2 ΚΔΑΠ-ΜΕΑ,  για τα παιδιά της πόλης μας.

Το προσωπικό της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου είναι στη διάθεση των γονέων που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα, για οποιαδήποτε διευκρίνιση, πληροφορία και υποστήριξη για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, από τις 08:00 π.μ.-14:00 μ.μ. στα γραφεία της Δ/νσης  Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής, επί της οδού Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ Οικονόμων 3ος όροφος, έως τις 9/6/2017, καταληκτική ημερομηνία.

Επίσης οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την παραλαβή των voucher.