- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Εορταστική Εκδήλωση 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας

Οι μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας, με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων του σχολικού έτους 2016-2017, πραγματοποίησαν Εορταστική Εκδήλωση προς τιμήν των τελειοφοίτων και των εφετινών αποφοίτων.

Η Εκδήλωση, που οργανώθηκε άρτια από τα μέλη του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου, έδωσε τη δυνατότητα για την ολόψυχη έκφραση προς τους αποφοιτήσαντες Μαθητές για τη συμβολή τους στη δημιουργία άριστου κλίματος συνεργασίας.

Η καταληκτική αυτή Εκδήλωση αποτέλεσε το αποκορύφωμα μιας μακράς σειράς εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που οργάνωσε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το 3ου Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. για τους ως επί το πλείστον ενήλικες μαθητές του, ενώ μέσα στο ευχάριστο κλίμα και την εορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, δόθηκε η δυνατότητα για περαιτέρω σύσφιξη των πολύ καλών σχέσεων μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας.

Στο φιλόξενο χώρο του προαυλίου του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας (Ιουστινιανού & Κομνηνών), οι Μαθητές είχαν ετοιμάσει πλούσιο πολιτιστικό και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, το οποίο συνοδεύονταν από πολλά και εκλεκτά εδέσματα.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους επαγγελματίες του τόπου μας για την ολόθυμη προσφορά τους, συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στην εξαιρετική επιτυχία της Εορταστικής Εκδήλωσης. Ειδικότερα, ευχαριστούμε: το κρεοπωλείο ΛΙΟΠΡΑΣΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, το κρεοπωλείο ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, το κρεοπωλείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ & ΖΗΣΗΣ, το κρεοπωλείο ΠΑΣΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, το κρεοπωλείο ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ, το κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ ΝΑΝΑΣ, το κρεοπωλείο ΣΕΪΤΗΣ, το κρεοπωλείο ΣΕΪΤΗΣ (εντός s/m Γαλαξίας), το κρεοπωλείο ΛΟΥΠΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, το κρεοπωλείο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, την εταιρία ΒΡΥΣΣΑΣ Α.Ε., το ζαχαροπλαστείο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, το αρτοποιείο ΑΦΟΙ ΚΟΥΚΛΩΜΕΝΟΥ, το αρτοζαχαροπλαστείο ΑΦΟΙ Ι. ΓΚΟΥΛΙΟΥ, την επιχείρηση ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΕΧΑΓΙΑΣ. Η συμβολή όλων τους, καθώς και όσων ανωνύμως συνέβαλαν υπήρξε καθοριστική.

Η Διευθύντρια

Βικτωρία Λάμπρου