- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Επίκαιρο σεμινάριο στη Λάρισα για θέματα φορολογίας

 Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Λάρισας (Ε.Φ.Ε.Ε.Λ.) διοργάνωσε επίκαιρο σεμινάριο με θέμα  “ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ-ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΠ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ -ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ – ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤA.

Το σεμινάριο διεξήχθη στις  6  Mαιου 2017 ημέρα Σάββατο  στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE   με εισηγητές την επιστημονική  ομάδα του ΤAXHEAVEN  τον κο Γραβιά τον κο Νιφορόπουλο τον κο Κουλογιάννη τον κο  Ντρούκα και τον κο Καρποδίνη .

 Aναλύθηκαν όλα τα θέματα και  επισημάνθηκαν ιδιαιτέρως τα προβλήματα που προκύπτουν φέτος στις Φορολογικές δηλώσεις και ιδιαίτερα για τους νέους αγρότες που το σύστημα δεν τους αναγνωρίζει με αποτέλεσμα να μην έχουν το αφορολόγητο.

Επίσης τα επιχειρηματικά δάνεια ξεκάθαρα πλέον δεν αποτελούν τεκμήριο

 Το σεμινάριο ομολογουμένως είχε μεγάλη συμμετοχή από συναδέλφους Φοροτεχνικούς δείγμα της αγωνίας και του προβληματισμού καθ ότι σε πολλά θέματα περιμένουμε ακόμη  διευκρινήσεις.

Μετά το τέλος του Σεμιναρίου ακολούθησαν σειρά ερωτήσεων από  τους συναδέλφους Λογιστές Φοροτεχνικούς οι οποίες απαντήθηκαν από τους  εισηγητές.

 Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΠΟΦΕΕ) Πανίδης Αβραάμ  ο οποίος αναφέρθηκε σε ζωτικά ζητήματα  του κλάδου.