Στο Δημαρχείο Λάρισας η αν. υπουργός Εργασίας Ρ. Αντωνοπούλου


Tags |

Συνάντηση με το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και στελέχη της δημοτικής αρχής, είχε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ράνια Αντωνοπούλου, στο πλαίσιο επίσκεψής της στη Λάρισα.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων ενημέρωσε επιγραμματικά την κ.  Αντωνοπούλου για την σημερινή ισχυρή θέση του Δήμου αλλά και τους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής, ενώ αμέσως μετά συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με θέματα που αφορούν την κοινωνική οικονομία, την πορεία υλοποίησης του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, η εξέλιξη του προγράμματος για τους πρώην εργαζόμενους των σουπερ μάρκετ Λάρισα, το θέμα των εργαζομένων στο Κέντρο Υποδοχής προσφύγων στο Κουτσόχερο  κ.α.

Μετά τη συζήτηση στο γραφείο του δημάρχου, ακολούθησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου συνάντηση της υπουργού με πρώην εργαζομένους των σούπερ μάρκετ Λάρισα, με αντικείμενο την υλοποίηση του προγράμματος στήριξης τους.

Το  απόγευμα η κ. Αντωνοπούλου θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων με θέμα «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία», που εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 2ης Οικογιορτής Λάρισας.