Επίσκεψη του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. στο Ορφανοτροφείο θηλέων


Tags |

Αντιπροσωπεία του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας πραγματοποίησε επίσκεψη στο “ΚΡΙΚΚΕΙΟ” Ορφανοτροφείο θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης, που βρίσκεται στην συνοικία της Ανθούπολης.

Η επίσκεψη έγινε προκειμένου να παραδώσουν στα κορίτσια που φιλοξενούνται στο οίκημα το ποσό που συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Bazaar, που διοργάνωσαν με επιτυχία οι Μαθητές της Α΄ Τάξης του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. σε συνεργασία με τους υπεύθυνους Εκπαιδευτικούς, στο πλαίσιο του μαθήματος «Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων».

Την αντιπροσωπεία του Σχολείου υποδέχθηκε η Διευθύντρια του Ορφανοτροφείου κα Δήμητρα Τσιτσιβά, η οποία μέσα σε ένα ιδιαίτερο γιορτινό κλίμα που είχαν δημιουργήσει τα φιλοξενούμενα κορίτσια, ξενάγησε τους επισκέπτες στους χώρους του οικήματος και περιέγραψε την πολύπλευρη δραστηριότητα των κοριτσιών, η οποία συνίσταται, μεταξύ άλλων, στην κατασκευή πασχαλινών λαμπάδων καθώς και σε πλήθος άλλων χειροποίητων κατασκευών.

Η αντιπροσωπεία του Σχολείου, αφού σε ευχάριστη ατμόσφαιρα συζήτησε με τα φιλοξενούμενα κορίτσια, στη συνέχεια προσέφερε στην καθεμία προσωπικά όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί και μετέφερε τις ολόθυμες ευχές σύμπασας της Σχολικής Κοινότητας του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. και αναχώρησε με την υπόσχεση της επανάληψης της επίσκεψης.

Η Διευθύντρια

 

Βικτωρία Λάμπρου