Με επιτυχία το Τουρνουά Τζούντο στον Πλατύκαμπο


Tags |

Με τη συμμετοχή 20 σωματείων από διάφορες πόλεις όπως τα Τρίκαλα, τα Ιωάννινα, την Βέροια , την Θεσσαλονίκη , την Κατερίνη , την Λαμία το Λιτόχωρο και τη Λάρισα και τοσυνολικό αριθμό των αθλητών να ξεπερνά τους 350 πραγματοποιήθηκε το φετινό Τουρνουά Τζούντο«Αθανάσιος Ζαχαρούλης» στον Πλατύκαμπο.

Για ακόμη χρονιά ο Πλατύκαμπος φιλοξένησε τον ανθό του Ελληνικού Τζούντο και το κλειστό γυμναστήριο γέμισε από παιδιά 6-14 ετών τα οποία αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και πρόσφεραν στους διοργανωτές, τους προπονητές  και τους γονείς τους συναρπαστικές αναμετρήσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του αγωνίσματος το οποίο έχει προσφέρει ήδη πολλές επιτυχίες στον Ελληνικό αθλητισμό.

Η διοίκηση του συλλόγου και οι εθελοντές της οργανωτική επιτροπής ευχαριστούν θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Κιλελέρ και τους χορηγούς μας για την ένθερμη και έμπρακτη υποστήριξη, τα στελέχη της Τοπικής επιτροπής Τζούντο και ιδιαιτέρως τον κ. Καμπά για την διήμερη υπερπροσπάθεια, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Γυμνάσιο Πλατυκάμπου, τους συλλόγους, τους γονείς, τους προπονητές και  τους αθλητές για το πάθος και την αγωνιστικότητά τους.

Στη τελετή έναρξης παραβρέθηκε ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Αθανάσιος Παιδής.

Το Δήμο Κιλελέρ εκπροσώπησαν οι Αχιλλέας Χατζούλης αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού , ο κ. Τριαντάφυλλος Τσινούλης αντιδήμαρχος ΔΕ Πλατυκάμπου, Κώστας Φιλιππούληςαντιδήμαρχος ΔΕ Αρμενίου Κιλελέρ ο πρόεδρος και ο σύμβουλος της ΤΚ Πλατυκάμπου Δημήτρης Καρατσίβοςκαι Γιάννης Πλασταράς.

Την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο εκπροσώπησαν οι Μάρκος Σγάντζοςπρόεδρος της τοπικής επιτροπής Τζούντο και ο τέως αντιπρόεδρος Αναστάσιος Φυσικόπουλοςενώ παρών για μια ακόμη φορά ήταν ο πρωτεργάτης και ένας από τους εμπνευστές του αγώναΓιώργος Στουκογιώργος.Παραβρέθηκε επίσης και ο διευθυντής του Γυμνασίου Πλατυκάμπου κ. Θεόδωρος Νταφούλης.

Με την ευκαιρία της τελετής ο Πρόεδρος του συλλόγου Θωμάς  Αποστόλου παρουσίασε το δώρο προς τους συλλόγους με τα τοπικά προϊόντα των χορηγών και έντυπο υλικό σχετικά με τον τουρισμό και την τοπική ιστορία της Θεσσαλίας, κίνηση που αναδεικνύει  την τοπική επιχειρηματικότητα που έχει ως βάση την αγροτική παραγωγή.

Ο απολογισμός των αγώνων σε όλα τα επίπεδα έχει ως εξής:

– Συμμετείχαν 22 σύλλογοι από Τρίκαλα, Ιωάννινα, Βέροια , Θεσσαλονίκη , Κατερίνη , Λαμία , Λιτόχωρο και Λάρισα.

– Εμφανίστηκαν και αγωνίστηκαν 350 και πλέον αθλητές

– Οι αγώνες διήρκεσαν 7 ώρες σε 3 τατάμι

– 35 ήταν οι χορηγοί των αγώνων

– 10 στελέχη της Ε.Ο.Τζούντο (διαιτητές – γραμματεία)

– 25 και πλέον εθελοντές στη διαχείριση του αγώνα

– Ο σύλλογος«ΟΓΧΗΣΤΟΣ» εμφανίστηκε με 81 αθλητές και κατέκτησε 76 μετάλλια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες

–  40 περίπου αθλητέςτου συλλόγου έλαβαν μέρος για πρώτη φορά σε αγώνες τζούντο και κέρδισαν το πρώτο τους μετάλλιο