Κανονικά λειτουργούν τα τμήματα του ΤΕΙ Θεσσαλίας σε Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα


Tags |

Κανονικά λειτουργούν από σήμερα Δευτέρα στο ΤΕΙ Θεσσαλίας όλες οι διοικητικές υπηρεσίες, καθώς και τα μαθήματα (Εργαστήρια + θεωρίες) όλων των Τμημάτων και στις 3 πόλεις (Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα).  Σήμερα στους δρόμους των Τμημάτων του ΤΕΙ Λάρισας, ρίχθηκαν 2 φορτηγά αλάτι από το Δήμο Λαρισαίων μετά από αίτημα του Προέδρου του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Δρ. Παναγιώτη Γούλα και σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο κ. Σούλτη Γεώργιο, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μου.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Αλεξάκο Φώτιο ο οποίος μετά από τηλεφωνική μου επικοινωνία υποσχέθηκε ότι θα διαθέσει αλάτι στους Προέδρους των 4 Τμημάτων μας στην Καρδίτσα.

Σε συνομιλία που είχα με τον Δήμαρχο Τρικαίων κ. Παπαστεργίου Δημήτριο, με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χιονιού στα Τρίκαλα, αλλά είναι πρόθυμος για οποιαδήποτε βοήθεια.

Τέλος θα πρέπει να τονίσω τόσο στο Εκπαιδευτικό, Διοικητικό και Ειδικό Τεχνικό προσωπικό, καθώς και στους φοιτητές, να είναι προσεκτικοί σε δρόμους που δεν ρίξαμε αλάτι, διότι το χιόνι είναι παγωμένο προς αποφυγή πτώσεων και πρόκλησης σοβαρών ατυχημάτων.

Με εκτίμηση,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΟΥΛΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ