- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Καθήκοντα αντιδημάρχου Δ.Ε. Πλατυκάμπου αναλαμβάνει ο Τρ. Τσινούλης

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο αντιδήμαρχο της Δ.Ε Πλατυκάμπου Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου για την άψογη και απρόσκοπτη συνεργασία τους, ανήγγειλε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2017 καθήκοντα αντιδημάρχου ΔΕ Πλατυκάμπου θα ασκεί ο δημοτικός σύμβουλος Τριαντάφυλλος Τσινούλης ο οποίος γεννήθηκε στη Χάλκη όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος πατέρας τριών παιδιών, τέλειωσε το δημοτικό σχολείο Χάλκης και στη συνέχεια το Λύκειο Πλατυκάμπου. Σε τεχνική σχολή παρακολούθησε μαθήματα για τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις , τη διοίκηση και την οργάνωση των αγροτικών επιχειρήσεων. Μιλάει Αγγλικά, είναι γνώστης Η/Υ και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αγροτικού ενδιαφέροντος. Από νεαρή ηλικία είναι κατ’ επάγγελμα αγρότης, μέλος του αγροτικού συνεταιρισμού Λαρισαίων αγροτών και μέλος της διαχειριστικής επιτροπής βιομηχανικής ντομάτας. Συμμετέχει ενεργά στο αγροτικό κίνημα διεκδικώντας με τους συναδέλφους του την επίλυση των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

Στις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα, εκλέχτηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πλατυκάμπου και κατά συνέπεια Δημοτικός  Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» του Δημάρχου Αθανάσιου Νασιακόπουλου. Με την ανάληψη των καθηκόντων της δημοτικής αρχής ανέλαβε τα καθήκοντα του προέδρου της Β/βάθμιας σχολικής επιτροπής, του αντιπροέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλελέρ (ΚΔΕΚ) και του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Τριαντάφυλλος Τσινούλης αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο για το διορισμό του στη θέση του αντιδημάρχου δήλωσε ότι θα εργαστεί σκληρά έτσι ώστε να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του και στις προσδοκίες των πολιτών.

Ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου ευχήθηκε στον Τριαντάφυλλο Τσινούλη καλή δύναμη και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο νέος αντιδήμαρχος θα έχει μια επιτυχημένη θητεία. Παράλληλα ευχαρίστησε τους προέδρους και τα μέλη των ΤΣ των τοπικών κοινοτήτων της ΔΕ Πλατυκάμπου, τους υπαλλήλους και όλους τους κατοίκους της ΔΕ για την άψογη συνεργασία τους η οποία ήταν αναγκαία για την εκπλήρωση του έργου που επετεύχθη κατά τη διάρκεια της θητείας του.