Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης


Tags |

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, αντιλαμβανόμενη την αναγκαιότητα παροχής υπηρεσιών καθαριότητας υψηλότερου επιπέδου, θα προβεί σε αλλαγές των προγραμμάτων αποκομιδής ώστε να ανταπεξέλθει στην αυξημένη κίνηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης, αλλά και σε όλη την έκταση του Δήμου Λαρισαίων. Στο πλαίσιο αυτό θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

  • Σάββατο (Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς): Η Υπηρεσία θα εργαστεί με αυξημένη την απογευματινή βάρδια αποκομιδής, καλύπτοντας μεγάλο τμήμα από τα δρομολόγια της νυχτερινής βάρδιας, που εξυπηρετούν τις ανάγκες αποκομιδής του ευρύτερου κέντρου τη πόλης.
  • Δευτέρα 27/12: η Υπηρεσία θα εργαστεί στην πρωινή βάρδια, με τα συνήθη δρομολόγια του Σαββατοκύριακου καλύπτοντας τις ανάγκες αποκομιδής μόνο των κεντρικών τομέων της πόλης Τα συνήθη προγραμματισμένα πρωινά δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων των συνοικιών της Δευτέρας θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη (28/12), καθώς και τα αντίστοιχα προβλεπόμενα της Τρίτης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη.
  • Τις ημέρες που ισχύει το εορταστικό ωράριο: Η Υπηρεσία θα εργάζεται με αυξημένο προσωπικό οδοκαθαρισμού καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας (έως και τις απογευματινές ώρες με το κλείσιμο της αγοράς), κυρίως στο εμπορικό κέντρο, κεντρικούς δρόμους, πλατείες, αλλά και όπου αλλού κρίνεται αναγκαίο.

Προκειμένου να διατηρήσουμε το κέντρο και τις συνοικίες της πόλης καθαρές, παρακαλούνται όλοι οι συμπολίτες να μη βγάζουν απορρίμματα, ανακυκλώσιμα υλικά και ογκώδη προς αποκομιδή τόσο την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ για τα Σαββατοκύριακα οι κάτοικοι των συνοικών θα πρέπει να επιδείξουν αυξημένη υπευθυνότητα απορρίπτοντας στους κάδους μόνο ότι δεν μπορούν να αποθηκεύσουν προσωρινά στις οικίες τους.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης ευχαριστεί εκ των προτέρων τους δημότες για την κατανόησή τους και για την βοήθειά τους στην προσπάθεια όλων για τη διατήρηση της καλής εικόνας της πόλης και εύχεται σε όλους τους Δημότες

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ