Την Κυριακή ο 14ος Ημιμαραθώνιος Τύρναβος – Λάρισα


Tags |

Όλα είναι έτοιμα για την 14ο Ημιμαραθώνιο Τύρναβος – Λάρισα, που διοργανώνεται κάθε κάθε χρόνο από τους δυο δήμους. με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων και πλήθος εθελοντών.

Περίπου 500 αθλητές, αναμένεται να συμμετάσχουν στον αγώνα, με την εκκίνηση να δίνεται στον Τύρναβο στις 11 το πρωί και τους αθλητές να τερματίζουν περίπου στις 1.30 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα, δόθηκε στο Δημαρχείο της Λάρισας, από το δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Λαρισαίων, εντεταλμένο σε θέματα αθλητισμού κ. Γιώργο Κωσταρόπουλο, τον αντιδήμαρχο του δήμου Τυρνάβου κ. Κώστας Χρυσοβέργη, τον δημοτικό σύμβουλο Λάρισας, εντεταλμένο σε θέματα Πρόνοιας και δρομέα κ. Μιχ. Αναστασίου  και τον κ. Απόστολο Γούλα από τον Σύλλογο Μαραθοδρόμων Λάρισας.

Ο κ. Κωσταρόπουλος, στάθηκε στην ιδιαίτερα  σημασία που έχουν τέτοιες διοργανώσεις για την παρότρυνση των λαρισαίων να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, ενώ εξέφρασε αμέριστες ευχαριστίες προς την Τροχαία Λάρισας και τους εθελοντές που θα συνδράμουν, στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Από την πλευρά του ο κ. Χρυσοβέργης, χαρακτήρισε τον αγώνα ως σημαντικό θεσμό , που ενώνει τους δυο δήμους του νομού, ενώ από την πλευρά του ο κ. Γούλας αφού τόνισε ότι η διαδρομή είναι εύκολη, ευθεία, ιδανική για ατομικά ρεκόρ. Με τον ημιμαραθώνιο κλείνει ιδανικά η αγωνιστική περίοδος για τους μαραθωνοδρόμους, 4 εβδομάδες μετά τον Μαραθώνιο στην Αθήνα.»

Στον αγώνα θα συνδράμουν, εκτός της Τροχαίας Λάρισας, η Δημοτική Κοινότητα Γιάννουλης, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, οι κριτές στίβου, οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικοού Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, ο Σύλλογος Μαραθονοδρόμων Λάρισας, ο Συλλογος VESPA, o Σύλλογος Μotoriders, η Λέσχη Φαλαναίων Φίλων Αυτ/του Μοτοσικλέτας ΛΕΦΦΑΜ, οι ραδιοερασιτέχνες, η Ομάδα Διάσωσης, η Επίλεκτη Ομάδας Ειδικών Αποστολών, ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας και η ΚΟΙΝΣΕΠ γυμναστών.

Επίσης, οι διοργανωτές απηύθυναν θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς: Βιβλιοπωλείο «Ανεμος» και κατάστημα ρούχων «Dude»

Σημειώνεται ότι Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι και την Πέμπτη 8/12/2015 στο παρακάτω site. : https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=a9b1a0e70376254d9297c1dbd7fe5f4f

Επίσης   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την «Αίτηση συμμετοχής»  και τον χάρτη της διαδρομής στο www.larissa-dimos.gr