- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Συνάντηση όλων των κινημάτων της Θεσσαλίας κατά των πλειστηριασμών

Συνάντηση των κινημάτων κατά των κατασχέσεων, πλειστηριασμών και εξώσεων, από την περιοχή της Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, στον θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Ιάσονος – Φιλελλήνων), στις 11 π.μ.

Σκοπός της συνάντησης που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της κίνησης «Πολίτες της Μαγνησίας κατά των κατασχέσεων, πλειστηριασμών και εξώσεων», είναι η ενημέρωση, η ανταλλαγή εμπειριών και η κλιμάκωση της δράσης, για την προστασία της ιδιωτικής περιουσίας. Κρίνεται δε, ως απολύτως αναγκαία και καθοριστική, δεδομένου ότι από τις αρχές του ερχόμενου έτους, δρομολογείται το σύστημα ηλεκτρονικής διεξαγωγής των πλειστηριασμών, το οποίο ήδη προετοιμάζεται.

Αδιαπραγμάτευτη στόχευση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών είναι, να μην  επιτρέψει σε οποιονδήποτε εφαρμόζει «κατοχικό δίκαιο», να λεηλατήσει την λαϊκή περιουσία προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υπαλλήλων τους. Η λαϊκή περιουσία θα παραμείνει στον λαό και μόνον μια αληθινά δημοκρατική κυβέρνηση που δεν θα σφετεριστεί την ψήφο των πολιτών θα νομοθετήσει για την διευθέτηση χρεών προς τις τράπεζες και το δημόσιο, με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα του λαού και κανενός άλλου ντόπιου ή ξένου τοκογλύφου.

Η συνάντηση της ερχόμενης Κυριακής θα είναι ανοικτή για όλους τους πολίτες.