Συνελήφθη 32χρονος για τρεις περιπτώσεις κλοπής καταστημάτων


Tags |

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03-11-2016) στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο 32χρονος μετέβη με ποδήλατο σε κατάστημα ψιλικών στη Λάρισα, όπου το διέρρηξε, με προφανή σκοπό τη διάπραξη κλοπής, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός και επιχείρησε να διαφύγει επιβιβαζόμενος στο ποδήλατο, πλην όμως συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξακριβώθηκε ότι ο δράστης διέπραξε άλλες δύο περιπτώσεις κλοπής καταστημάτων στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, τις νυχτερινές ώρες της (12/13-10-2016) ο 32χρονος διέρρηξε κατάστημα αθλητικών ειδών και αφαίρεσε από το εσωτερικό αθλητικά είδη, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες της (19-10-2016) διέρρηξε φαρμακείο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (2.350) ευρώ, ένα ρολόι χειρός, διάφορα κοσμήματα, συνταγές ναρκωτικών φαρμάκων, καθώς και διάφορα φάρμακα και εμπορεύματα.

Από την κατοχή του 32χρονου κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (κόπτες μετάλλων και κατσαβίδια), ένα ζευγάρι γάντια και το προαναφερόμενο ποδήλατο, ως μέσο διαφυγής του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.