Συμβουλές για να διαλέξετε τα τέλεια νυφικά εσώρουχα


Tags |

Εσείς που σκέφτεστε ότι έχετε όλο το σύνολο καλυμμένο πρέπει να το σκεφτείτε ξανά. Το τι φοράτε κάτω από το φόρεμά σας είναι επίσης σημαντικό. Το λάθος εσώρουχο μπορεί να καταστρέψει την εικόνα του υπέροχου νυφικού σας φορέματος. Το να αγοράζετε εσώρουχα μπορεί να μην είναι τόσος συναρπαστικό όσο το να βρείτε το νυφικό τον ονείρων σας αλλά μην υποτιμάτε την σημασία αυτών των βασικών συστατικών. Ονομάζονται έτσι για έναν λόγο. Θέτουν την βάση για ολόκληρη την εμφάνισή σας , άρα είναι σημαντικό να σκεφτείτε προσεκτικά τις ανάγκες σας σε εσώρουχα.

Πότε να αρχίσετε να ψωνίζετε εσώρουχα.

Διαλέξτε το φόρεμά σας πρώτα και έπειτα τα εσώρουχα. Χρησιμοποιείστε την πρώτη δοκιμή του φορέματος σας σαν μία ευκαιρία να μάθετε τι είδους εσώρουχα χρειάζεστε μόλις δείτε το φόρεμα στο σώμα σας. Μπορείτε επίσης να εναρμονίσετε τα υφάσματά σας, ένα φόρεμα με δαντέλα ή κέντημα με ένα σουτιέν δαντελωτό ή ένα σύνολο με πολλά πανέμορφα κεντήματα.

Επαγγελματική  εφαρμογή

Πρώτον και κύριο, διαλέξτε άνετα εσώρουχα που σας κολακεύουν. Τα νυφικά εσώρουχα είναι το ίδιο σημαντικά όπως το φόρεμα καθώς διασφαλίζουν ότι θα νιώθετε εξαίσια, σέξυ και πάνω από όλα άνετα και με σωστή υποστήριξη. Σύμφωνα με τις συμβουλές μας αυτό θα διαβεβαιώσει ότι όχι μόνο φοράτε το κατάλληλο μέγεθος σουτιέν και το στήθος σας έχει την σωστή κάλυψη- μπορείτε επίσης να βεβαιωθείτε ότι το σχήμα του σουτιέν ταιριάζει απόλυτα στο νυφικό σας φόρεμα.

Τι χρώμα να διαλέξετε;

Αν έχετε διαλέξει ένα παραδοσιακό λευκό ή σαμπανιζέ φόρεμα, θα ήταν προτιμότερο να κινηθείτε σε λευκούς τόνους εσωρούχου ή στο χρώμα του δέρματος για την επιλογή εσωρούχων.

Νυφικά σουτιέν και κορσέδες

Ένας νυφικός κορσές είναι επίσης μία δημοφιλής επιλογή για τις μοντέρνες νύφες, προσφέρουν θαυμάσια υποστήριξη και προσφέρουν ένα θαυμάσιο εφέ σύσφιξης της μέσης. Ένας εφαρμοστός νυφικός κορσές μπορεί να δημιουργήσει το εφέ της λεπτότερης μέσης και δίνει στην σιλουέτα σας το σχήμα της κλεψύδρας. Για τα νυφικά φορέματα με κορσέ , συνίσταται να φοράτε κορσέ  κάτω από το φόρεμα για να σας παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη για το φόρεμα.

Οι απαιτήσεις εσωρούχων ποικίλουν  ανάλογα με την εφαρμογή του νυφικού σας και την γενική σας επιθυμία για άνεση. Τα λουριά δουλεύουν για όλες τις νύφες που φορούν ένα εφαρμοστό φόρεμα, αρκεί να γίνει έρευνα αγορά ώστε να βρεθεί ένα που είναι άνετο λειτουργικό και στο κατάλληλο χρώμα. Αν θα φορέσετε ένα λεπτό ή   εφαρμοστό νυφικό που είναι ένα μόνο επίπεδο υφάσματος , διαλέξτε ένα χρώμα κοντά στο χρώμα του δέρματος και είναι λιγότερο εύκολο να το παρατηρήσει κανείς από ότι το λευκό ή γκρι.

Το να διαλέξετε το καλύτερο σουτιέν είναι μικρότερος προβληματισμός αφού η πλειοψηφία των γυναικών ξέρουν το μέγεθός τους και ξέρουν ακριβώς σε τι στυλ σουτιέν νιώθουν άνετα. Τα δαντελωτά σουτιέν είναι όμορφα  στην όψη αλλά παρόλα αυτά μπορεί να κάνουν εξογκώματα που είναι ορατά έξω από τα φορέματα που είναι φτιαγμένα από απαλά και αέρινα υφάσματα. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα απαλό σατέν σουτιέν.

Πάντα να σκέφτεστε το ύφασμα του νυφικού σας όταν διαλέγετε εσώρουχα. Αν το νυφικό σας είναι σχεδιασμένο  να είναι εφαρμοστό για να αναδεικνύει την σιλουέτα σας ή είναι φτιαγμένο από ελαφρύ σατέν ύφασμα, η βαριά δαντέλα θα αρχίσει να δείχνει . Η δαντέλα μπορεί να είναι ρομαντική για την βραδιά του γάμου αλλά δεν είναι πολύ κομψή για τις νυφικές φωτογραφίες.

Χαλαρώστε και αισθανθείτε καταπληκτική.

Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Τα νυφικά εσώρουχα δεν είναι κάτι που μπορείτε να αγοράσετε την τελευταία στιγμή. Θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο όχι μόνο για να αγοράσετε το τέλειο φόρεμα  αλλά επίσης να επιλέξετε τα κατάλληλα εσώρουχα και μην ξεχάσετε τον μήνα του μέλιτος. Για τον μήνα του μέλιτος  θα σας προτείναμε να είστε λιγάκι πιο περιπετειώδεις με τα σετ εσωρούχων σας. Με τον συνδυασμό εσωρούχων πάντα θα νιώθετε υπέροχες. Μην ξεχάσετε να διαλέξετε μερικά μεταξωτά εσώρουχα ή μία ρόμπα.

Διαβάστε περισσότερα για οικονομικά νυφικά υψηλού στύλ αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας.