Τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δ.Τεμπών


Tags |

Τα τρόφιμα παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείου ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Τάσος Χαδουλός καθώς και το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου κ.Γεώργιος Αγγελής και ο κ.Αντώνιος Γούσιος μέλος τοπικού συμβουλίου Όσσας.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.  Τάσος Χαδουλός μίλησε    για μια διαφορετική εκδήλωση με πολλά μηνύματα, (κοινωνικης προσφοράς , ανθρωπιας , αλληλεγγύης , εθελοντισμού ) που πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 20 Αυγούστου στην πλατεια του χωριού στην Όσσα με σκοπό την  συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δ . Τεμπών.
Ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας ευχαρίστησε τον δραστήριο  σύλλογο για αυτήν  την προσφορά ευχήθηκε ο συλλογος να έχει πάντα επιτυχίες και να διοργανώνει τέτοιου είδους εκδήλωσης που στόχο έχουν να  προσφέρουν  κοινωνικό έργο  καθώς το παράδειγμα του Μορφωτικού Συλλόγου της Οσσας να ακολουθήσουν και  άλλοι σύλλογοι που δραστηριοποιούντα  στο δήμο μας .
Την παραλαβή τροφίμων έκανε ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου  κ.Λάμπρος Ζάρρας με το μέλος του κοινωνικού παντοπωλείου και προέδρου Τοπικής κοινότητας Μακρυχωρίου κα .Άννα Μαγαλιού -Καραπάνου.