Διανομή φρούτων σε απόρους της Λάρισας από Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δ. Λαρισαίων


Tags |

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους της Περιφέρειας, υλοποιεί πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το οποίο αφορά τη δωρεάν διανομή φρούτων σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Την Τετάρτη 24/08/2016 παραδόθηκαν στο Δήμο Λαρισαίων και σε ευπαθείς ομάδες σαράντα πέντε 45 τόνοι ροδάκινα και δαμάσκηνα.

Στην παραλαβή και διανομή παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας Χρήστος Καλομπάτσιος, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης, ο εντεταγμένος σύμβουλος Μιχάλης Αναστασίου , ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας Νικόλαος Τσόγιας, ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θεόδωρος Γατζούδης, ο διευθυντής της Αγροτικής Οικονομίας Παναγιώτης Καλφούντζος και οι γεωπόνοι Γεωργία Γιωτοπούλου και  Αναστασία  Σταματοπούλου,  που έκαναν τον ποιοτικό έλεγχο κατά την παραλαβή.
Το Πρόγραμμα αυτό της δωρεάν διανομής φρούτων (που προέρχονται από τους Αγροτικούς συνεταιρισμούς Τυρνάβου, Βέροιας και Νάουσας ), θα συνεχισθεί και στους άλλους Δήμους