Προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δ. Λαρισαίων


Tags |

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαρισαίων https://www.larissa-dimos.gr/new/index.asp?cat=121&itm=11141  οι προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης Βρεφών και Νηπίων αναφορικά με τους 25 Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς στη βάση των Αιτήσεων που υποβλήθηκαν από 23/5/2016 έως 17/6/2016.

Επισημαίνεται ότι για δεύτερη χρονιά φέτος εφαρμόζεται το σύστημα μοριοδότησης μετά από σχετικές βελτιώσεις που αφορούν οικονομικά & κοινωνικά κριτήρια, διασφαλίζοντας όρους διαφάνειας & ισότιμης μεταχείρισης των πολιτών. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ακολουθεί περίοδος ενστάσεων για τη μοριοδότηση, αριθμούμενη από την ημέρα ανάρτησης των προσωρινών πινάκων και για 7 εργάσιμες ημέρες (ημερομηνία λήξης 29/7/2016)

Οι οριστικοί πίνακες θ’ ανακοινωθούν από 24 Αυγούστου, μετά και την ολοκλήρωση των διαδικασιών του προγράμματος ΕΣΠΑ, υπενθυμίζοντας ότι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί συμμετέχουν στο πρόγραμμα με 365 θέσεις για βρεφικά και 837 θέσεις στα νηπιακά τμήματα και για πρώτη φορά με 8 θέσεις ΑΜΕΑ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία η υπηρεσία είναι στη διάθεση των πολιτών τις εργάσιμες ώρες και στα τηλέφωνα 2410-680215 και 2410-680205.

Οι προσωρινοί πίνακες είναι αναρτημένοι στο site του Δήμου και τοιχοκολλημένοι στα γραφεία της Διεύθυνσης Ρούσβελτ & οικονόμου εξ’ οικονόμων 8 Α.

Σας ενημερώνουμε ότι τις επόμενες μέρες  θανακοινωθούν  και οι προσωρινοί πίνακες της μοριοδότησης του Παιδικού Σταθμού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου αρμοδιότητας ΔΗΚΕΛ